“Wij hebben anderhalf jaar therapie gehad en zijn zeer tevreden hoe Houria El Fazazi ons geholpen heeft. Er wordt goed geluisterd, geobserveerd en ook onthouden wat wij besproken hebben. Wij zijn zeer tevreden over de adviezen en handvatten die wij hebben gekregen. We hebben hard gewerkt maar de relatie in het gezin is met alle gezinsleden hersteld”.

“Ruim twee jaar geleden ben ik bij Houria gestart met individuele therapie met als doel wat beter in staat te zijn om te gaan met mijn emoties.
In het traject al snel tot realisatie gekomen dat dit niet alleen op mij betrekking had, maar ook mijn partner. Vandaar doorgegaan met relatietherapie, om samen te werken aan een betere verbinding met elkaar. Houria heeft ons geholpen om beter met elkaar te kunnen praten, om elkaar ook daadwerkelijk te begrijpen. Samen tot de conclusie gekomen dat het voor ons beter was om uit elkaar te gaan.
Ondanks dat dit een verdrietig besluit is, hebben we enorm veel aan de therapie gehad en zijn we beide tevreden met deze uitkomst. Dat was zonder Houria niet gelukt……”

“Wij hebben de begeleiding van Houria als prettig en professioneel ervaren. Houria’s oprechte belangstelling en warmte vonden wij drempel verlagend. Hierdoor zijn wij samen uit onze crisis gekomen en hebben ons zelf en elkaar beter leren kennen. Dus nogmaals dank Houria!”